Vinduesfilm – mærk forskellen

Hvis du leder med lys og lygte efter den bedste vinduesfilm, så er du landet det helt rette sted. Hos Sign Service Solfilm producerer vi vinduesfilm i høj kvalitet. Netop kvalitet er noget der har lagt os på sinde lige siden vi blev etableret tilbage i 1991. Meget vand er dog løbet gennem åen siden da. På trods af de mange udvidelser og øvrige forandringer der har været gennem tiden, så er kerneværdierne heldigvis de samme. Derfor kan du også den dag i dag til hver en tid stole på at kvaliteten er i orden her hos os.

Dette skyldes til dels vores valg af råmaterialer. Vigtigste brik i kvaliteten er dog uden tvivl vores dygtige medarbejdere. Vi er utroligt stolte af vores hold af medarbejdere. Hver dag gør de sig umage for at skabe de bedst mulige produkter til jer, vores slutbrugere. Når det kommer til vores produkter, så er vinduesfilm uden tvivl et af de mest populære af slagsen.

Vinduesfilmen har da også mange fordele for både erhverv og private. Dertil kommer at denne film trods hvad mange måske tror, ikke ændrer på bygningens udseende. Det er dermed både muligt og relevant for alle at bruge.

 

Investér i vores vinduesfilm i dag og oplev alle fordelene

Når først du har investeret i vinduesfilm til dine ruder, så vil du ikke fortryde det. Filmen afviser nemlig blandt andet op til 99,9 procent af alt UV stråling fra solen.

Dette betyder først og fremmest at solens UV stråler ikke længere vil genere eller skade din hud indendørs. Men måske endnu vigtigere vil dit inventar ikke længere falme i sollyset. Dertil kommer at vores vinduesfilm afviser den varme som solens stråler normalvis sender ind gennem vores ruder. Dette resulterer i et langt bedre indeklima. Særligt på de varme sommerdage er dette gavnligt.

Hvis du har aircondition eller lignende, vil du ligeledes kunne mærke det på dit forbrug. Bygningen har ganske enkelt ikke nær så meget brug for at blive kølet ned som før.

Tag fat i en af vores forhandlere allerede i dag. De har ligesom os stor ekspertise på området. De kan dermed hjælpe og vejlede dig så du får den helt rette løsning. Montering kan de naturligvis også hjælpe med.

Vores forhandlere hos Sign Service Solfilm har mange års erfaring, samt en bred faglighed som montører af sikkerhedsfilm. De har styr på montering, materiale og rådgivning. I vores kartotek af forhandlere er der bred geografi. De findes rundt omkring i hele Danmark. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette af vores samarbejdspartnere.

Så leder du efter en forhandler af 3M sikkerhedsfilm eller solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75 89 92 00 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!