Kellmann Design ApS

Kellmann Design ApS logo

I 3 generationer har Kellmann leveret skilteløsninger og reklamer i alle former og afskygninger.

Manfred Kellmann startede sin skiltevirksomhed i 1962. Dengang uden dagens moderne maskiner. I 80’erne overtog sønnerne Kell og Lars virksomheden. Kell fortsatte i Gram og Lars oprettede en afdeling i Struer. I dag føres virksomheden videre af 2. og 3. generation bestående af Ronni, Nico og Louis Kellmann – med nye og top moderne produktionsmaskiner.

Vi laver alt i facadeskilte, pyloner, bilreklamer, storformatprint, banner, flag og meget mere. Vi har også et bredt udvalg i sol- og sikkerhedsfilm samt mange former for solafskærmning til kontoret eller boligen.

Certificerede Montører
Kellmann Design forhandler 3M og Hanita Coatings solfilm. Vores montører har været på kursus og er certificerede 3M installatører. Det betyder at garantien både dækker solfilmen og monteringen.

Vil du vide mere om mulighederne med 3M solfilm eller andre former for solafskærmning, eller ønsker du mere information om vores certificering, så kontakt os på tlf. 7930 6109 eller 7930 6119.

Besøg os her: www.kellmanndesign.dk
Egotag-team

Indehaver: Ronni Kelmann

Kellmann Design ApS

Dalgaardsvej 31
7600 Struer

Industrivej 8
6510 Gram

Telefon

Telefon Struer: 7930 6109
Telefon Gram: 79306119
Certificeret 3M Building Window Film Installer logo
Kellmann design ApS er Certificeret 3M Building Window Film Installer. Dette er din garanti for at forhandleren har gennemgået og bestået den mest grundige uddannelse du finder i branchen.