Prodesign A/S

Pro-Design-logo

TOTALLEVERANDØR I VISUEL IDENTITET

Igennem mere end 25 år har Prodesign hjulpet mange virksomheder, institutioner, skoler og private hjem i Danmark med forbedring af indeklima og mindske gener skabt af sol via gennemtænkte solfilmsløsninger. Prodesign rådgiver om og monterer solfilm for virksomheder i Københavnsområdet og har også en webshop hvor virksomheder og private kan købe 3M solfilm i rulleform eller skåret på mål og trække på en lang række guides og vejledninger omkring montering af solfilm.

Vores medarbejdere er certificerede og erfarne montører af 3M solfilm, sætter en ære i korrekt rådgivning og at levere den service og kvalitet som man vil forvente sig. Når du møder Prodesign og ønsker solfilm monteret vil vi tage en dialog om blandt andet jeres ønsker til solfilmens blænding, indkig og varmereduktion. Det sikrer at vi når det optimale resultat.

Udover at være autoriseret forhandler af 3M solfilm er Prodesign en anerkendt leverandør af facadeskiltning, lysskilte og bilindpakning til erhverv og private.

Kontakt os i dag vedr. solfilm!

Egotag-team
Indehaver: Brian Henriksen

PRODESIGN A/S

Roskildevej 16
2620 Albertslund

Telefon

Telefon : 43 430 435

Mail

Mail

Certificeret 3M Building Window Film Installer logo

Prodesign A/S er Certificeret 3M Building Window Film Installer. Dette er din garanti for at forhandleren har gennemgået og bestået den mest grundige uddannelse du finder i branchen.