Fahlén Skilte

Fahlén Skilte logo

Skilte, print og autodeko i Odense
Fahlèn Skilte Odense leverer visuelle oplevelser.

Vi samarbejder med vore kunder, fra idé til løsning.
Kundernes egne idéer og behov er udgangspunktet, og derfra hjælper vi med både rådgivning, skitser/layout, projektering samt fremstilling og montering af individuelle løsninger. Mangler du ”idéen”, så hjælper vi dig også med at finde den.

Vi har selv forhandlingen af flotte arkitektoniske vægskilte samt dertil hørende elektroniske skilte, som udover et smukt design, både er enkle og økonomiske at vedligeholde.

Med et godt netværk af nøje udvalgte leverandører mestrer vi det meste, så spørg endelig, hvis du har brug for en reklametype, der ikke er med på vores hjemmeside.

I tvivl om skiltet?
Et skilt siger meget om din virksomhed. Hvordan skal det se ud? hvilke budskaber er vigtige? hvad slags skilt, virker bedst for dig?

Hos Fahlén Skilte Odense møder du et team med stor erfaring, og vi rådgiver dig, så din virksomhed får den bedst mulige synlighed. Vi kan også være behjælpelig med en totalløsning, så den visuelle identitet går igen i alle virksomhedens reklame-aktiviteter. Kontakt os eller kig forbi og lad os guide dig til den bedste skilteløsning for dig og din virksomhed.

Lidt om os
Hos Fahlén Skilte Odense har vi øje for de gode løsninger og vi ved, hvordan din virksomhed kommer i fokus. Den visuelle linje siger utrolig meget om en virksomheds image, værdier og kultur og er derfor et stærkt værktøj, når det kommer til markedsføring, genkendelighed og konkurrencedygtighed. Hos Fahlén Skilte Odense har vi mere end 20 års erfaring i at udtrykke virksomheders identitet visuelt, så troværdighed og professionalisme afspejles.

Besøg os her: www.fahlenskilte.dk
Egotag-team

Indehaver: Michael Fahlén

Fahlén Skilte

Ove Gjeddes Vej 5
5220 Odense SØ

Telefon

Telefon : 40 27 27 70

Mail

Certificeret 3M Building Window Film Installer logo
Fahlén Skilte er Certificeret 3M Building Window Film Installer. Dette er din garanti for at forhandleren har gennemgået og bestået den mest grundige uddannelse du finder i branchen.