Coolcolour

CoolColor-logo
Hos CoolColour har vi specialiseret os i rådgivning, salg & montering af vinduesfilm og folier til bygninger, inventar & køretøjer, samt produktion, rådgivning, salg & montering af Skilte og relaterede produkter.

Vi benytter vinduesfilm og folier fra 3M og vores montører er 3M-Certificeret, det betyder at du som kunde opnår op til 15 års garanti på både produkt & montering.

Vi lagerfører et bredt sortiment af 3M solfilm, 3M sikrings- & sikkerhedsfilm, 3M folier, skilteprodukter samt meget andet..

Vi er et handels, produktions & montage firma med fokus på kvalitet, på ccshoppen.dk kan du købe vores produkter til DIY.

Hvorfor CoolColour… Vi er ikke størst men vi bestræber os på at være bedst, hvad enten det handler om montering, produktion, rådgivning eller salg.

Vi afholder kurser i montering af film & folier, så står du og vil i gang med at montere eksempelvis solfilm i biler, kan vi hjælpe med både film og kursus.

Besøg os her: www.coolcolour.dk
Egotag-team

Indehaver: Runi Hjalt Frantzen & Pan Holmquist 

CoolColour ApS

Lunikvej 24 port A
2670 Greve

Telefon

Telefon : 4273 2535

Mail

Certificeret 3M Building Window Film Installer logo
CoolColor ApS er Certificeret 3M Building Window Film Installer. Dette er din garanti for at forhandleren har gennemgået og bestået den mest grundige uddannelse du finder i branchen.