Solfilm – Når kvaliteten skal være i top

Hvis du er på udkig efter solfilm til dine vinduer, så er du kommet til det rette sted. Vi producerer nemlig solfilm i høj kvalitet. Netop kvaliteten betyder meget for os, og det har den gjort lige fra start. Vi ønsker nemlig at levere produkter i bedst mulig kvalitet.

For at kunne indfri dette ønske er vi naturligvis nødt til hele tiden at have den gode kvalitet for øje. Det kommer dels til udtryk i vores valg af materialer. Mindst lige så vigtig er vores team af hårdt arbejdende medarbejdere. Her er vi stolte af at have fået samlet et så godt og kompetent team af fagfolk.

De har både den rette mentalitet og faglighed. Kombineret fører det til en stor professionalisme som kommer alle jer, vores slutbrugere til stor gavn.

 

Solfilm er blot et af vores mange spændende produkter

Her hos Sign Service Solfilm producerer vi flere forskellige slags film. Vores bedst kendte produkter er dog uden tvivl vores solfilm samt sikkerhedsfilmen. Vores solfilm beskytter både dig og dit inventar for solens UV stråler. Det er disse stråler som kan genere og i sidste ende skade din hud. Derudover er det også disse stråler som får dine møbler til at falme lidt med tiden.

Dette er du nu fri for, da vores film tager op imod 99,9% af UV strålerne. Dette er dog ikke det eneste sted vores film brillierer. Den lukker nemlig også langt størstedelen af varmen ude. Dette vil medføre langt mere tempererede sommerdage. Hvis du har aircondition eller lignende, så vil du også hurtigt opdage at energiforbruget bliver mindre.

Når du går og overvejer at investere i solfilm, så overvejer du nok også hvordan bygningen vil se ud. Her kan vi dog berolige dig. Din bygning vil nemlig ikke ændre udseende.

Tag fat i en af vores forhandlere allerede i dag. De har ligesom os stor ekspertise på området. De kan dermed hjælpe og vejlede dig så du får den helt rette løsning. Montering kan de naturligvis også hjælpe med.Vores forhandlere hos Sign Service Solfilms har mange års erfaring, samt en bred faglighed som montører af sikkerhedsfilm. De har styr på montering, materiale og rådgivning.

I vores kartotek af forhandlere er der bred geografi. De findes rundt omkring i hele Danmark. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette af vores samarbejdspartnere.

Så leder du efter en forhandler af 3M sikkerhedsfilm eller solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75 89 92 00 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!