Solfilm til vinduer i bedste kvalitet til både private og erhverv

Film til vinduer der beskytter, blokerer og reducerer. 3M beskytter dit inventar. Solfilm blokerer solens UV-stråler. Vinduesfilm reducerer af varme.

Når du vælger at anvende film til vinduer, forhindrer du skadende lysindfald. Over længere tid bliver møbler og trægulve misfarvede af det lys, der kommer ind gennem dine vinduer. Ved at anvende 3M solfilm reducerer du falmning af tæpper, gulve, møbler eller udstillede varer. Du minimerer refleksion på computer- og tv-skærme.

Når du får monteret selvklæbende film til vinduer, afvises op imod 97% af solens infrarøde lys. 3M solfilm blokerer op til 99% af UV-stråler. Beskyttelsen går ikke udover indfald af lys. Med den høje transparens bevarer du lyset.

Med folie på vinduerne får du en innovativ løsning til at reducere varme i bygningen. Det beskytter både interiør og mennesker mod høj varme. Hvortil du også sparer penge på dit klimaanlæg. Det køler både private hjem og kontorer af om sommeren. Og det holder lidt bedre på varmen om vinteren.

 

Film til vinduer giver en innovativ løsning

Inde miljøet forbedres på mange fronter og giver dig en række unægtelige fordele. Du er bedre økonomisk stillet. Du får et langt bedre inde klima. Du får en grøn profil. Og du undgår at dine møbler og gulve falmer.

Du kan let finde sælger og montør af vinduesfilm ved Sign Service Solfilm. Kvalitet og hjælp er i top, så vi kan garantere glade og tilfredse kunder hver gang. Det er vigtigt for os at alle er tilfredse.

Leder du efter en forhandler af 3M solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75899200 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!