Solfilm Odense og Fyn – til erhverv og private

Solfilm Odense og Fyn – Alle kan have gavn af vores solfilm. Vi producerer nemlig solfilm til mange forskellige henseender. Vores film giver en lang række fordele både på kontoret, i værkstedet og hjemme i stuen. Vores solfilm afviser nemlig helt op til 99,9% af UV strålerne. Dette betyder langt mindre slitage på diverse interiør. I særdeleshed møbler har stor gavn af dette.

Den vigtigste funktion vil for de fleste dog nok være at filmen afviser hele 97% af solens infrarøde lys. Dette betyder langt større komfort for dig. Dette resulterer nemlig i langt mindre irritation for dine øjne. Desuden sørger vores Solfilm også for at du ikke generes af solens genskær på skærme og blanke overflader. Fordelene stopper dog på ingen måde her.

Du vil nemlig også straks kunne mærke forskellen i dit energiforbrug. Vores film afviser nemlig ligeledes langt det meste af den varme solens stråler bringer med sig. Du vil således mærke en kæmpe effekt om sommeren med vores solfilm monteret. Pludselig er det for eksempel til at holde ud at opholde sig på kontoret på de varme sommerdage.

Vi har naturligvis sørget for at filmen ikke ændre noget ved bygningens udseende. Den vil således fremstå som hidtil.

Solfilm Odense og resten af Fyn – her finder du et stort udvalg blandt vores forhandlere

Det er forståeligt hvis du som mange andre ønsker at drage nytte af de mange kvaliteter ved vores solfilm. For at få fingre i den skal du dog tage kontakt til en af vores forhandlere. Dem er der heldigvis en hel del af.

Det bedste ved det hele er, at de ligger spredt rundt omkring i hele landet. Det vil sige at du nemt og hurtigt kan få fingrene i vores unikke produkter.

Solfilm Odense – Vores forhandlere kan, udover at sælge vores produkter også montere dem. På den måde er du bedst muligt sikret i at få et smukt resultat.

Det hjælper også økonomisk. Det er en attraktiv løsning, hvis man bruger energi i form af klimaanlæg på daglig basis. Her vil du kunne spare på elregningen i de varme måneder og give dig en grønnere profil.

Så leder du efter en forhandler af 3M solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75 89 92 00 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!