Montering af folie på vinduer – vælg en af vores forhandlere

Solfilm til ruder er en praktisk, smart og omfattende løsning. Det hjælper dig med varmeregulering, el, og du kan skabe mere private hjem eller kontorer. Når du skal finde en forhandler til montering af folie på vinduer, er det med at finde en der udfører jobbet hurtigt og effektivt.

Hos Sign Service Solfilm går vi op i tilfredse og glade kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper derfor med at finde den helt rigtige forhandler til dig. Montering af folie til vinduer er en hurtig affære. En gnidningsfri proces, hvis du får en professionel forhandler til det.

 

Find en forhandler til montering af folie på vinduer

Hvad gør folien egentlig? Når du har valgt at bruge folie til dine vinduer, forhindrer du skadende lys indfald. Det gælder UV-stråler og du forhindrer misfarve af møbler og trægulve. 3M solfilm reducerer falmning af dine møbler, tæpper, gulve og udstillede varer.

Du minimerer refleksion på computer- og tv-skærme. Ruderne afviser op imod 97% af solens infrarøde lys. Det ekstra lag fra folien går ikke udover indfald af lys i rummet. Med den høje transparens bevarer du lyset. Du fjerner varme og solens skadelige elementer.

Vores forhandlere har stor faglighed og bred erfaring med montering af folie på vinduer. Det gælder i private hjem, hos erhverv eller biler. De er specialister i alt fra salg og montering til rådgivning ifm. folie til vinduer. Kom i kontakt med en forhandler og find ud af mere i dag.

Leder du efter en forhandler af 3M solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75899200 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!