Folie til vinduer

Oplever du at dit kontor bliver alt for varmt om sommeren? Også selvom din aircondition er sat på fuld hammer? Her kan folie til vinduer hjælpe på indeklimaet, så du kan få skruet ned for varmen. Solfilm til erhverv er med til at skabe et godt indeklima på din arbejdsplads.

Mange firmaer ser ofte, at de varme dage hen over sommeren, kan blive ubehagelige på grund af de høje temperaturer. Studier viser at de ansattes produktivitet falder markant når der bliver over 24 grader på kontoret. I de yderste tilfælde kan det føre til mistrivsel, samt sygdom blandt ansatte. Dette kan stoppes ved at bruge folie til vinduer.

 

Folie til vinduer – den effektive løsning

Så leder du efter den helt rigtige vinduesfolie, som kan give kontoret et bedre indeklima? Solfilm anvendes til at forbedre glassets refleksionsevne, så varmen ikke går gennem ruden. Foliet monteres ude på ruden for at give den bedste effekt.

Du behøver ikke at gå ned på det naturlige lys. Med solfilm fra 3M, vil du stadig få et godt lysindfald. Varmen reduceres og men du beholder lyset.

Udover mindre varme, minimere solfilm også genskær i skærme, kan mindske indkig, forhindre falmning af interiør og mindsker UV-stråler.

Folie til vinduer kan også fås med motiv eller mod indkig til kontor eller andet rum. Ved Sign Service Solfilm er alt i topkvalitet, så vi kan garantere glade og tilfredse kunder hver gang.

Leder du efter en forhandler af 3M solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler om vores forhandlernetværk. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75899200 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!