Effektiv solafskærmning til vinduer

Når solen endelig er fremme, er det med at nyde den. Men det kan også godt blive for meget af det gode til tider. Det kan være en hårfin balance, med at finde den rette mængde sol. Sol er skønt, men det skal ikke være generende. Find balancen med solafskærmning til vinduer. På den måde får du det bedste ud af dagslyset.

Solafskærmning til vinduer i form af solfilm, er med til at stoppe direkte sol, så dit hjem eller kontor ikke bliver for varmt. Du undgår også reflekser og direkte sol, hvilket særligt er et problem om vinteren, når solen hænger lavt.

Solafskærmning til vinduer til alle fire sæsoner

Om sommeren er der stor sandsynlighed for at temperaturen stikker af indenfor på varme, solrige dage. De stærkt isolerede huse med de store vinduespartier kan let blive overophedede. Når dette er tilfældet, er udvendig solafskærmning til vinduer det der virker bedst i boligen. Afskærmningen beskytter mod solens stråler. Det stopper dem i at trænge ind gennem glasset, som ville varme luften op. Om vinteren er solfilm brugt for at stoppe refleksion, undgå indsigt og få et bedre indeklima.

Hos Sign Service Solfilms forhandlere har en omfattende faglighed og mange års erfaring med montering af solafskærmning. De tilbyder deres service både i private hjem og ved erhverv. Vores forhandlere er specialister indenfor deres område. De har styr på alt fra salg og montering og rådgivning. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette.

Leder du efter solafskærmning til vinduer og døre i hjemmet? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75899200 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!