Professionel rudetoning der virker effektivt

Leder du efter den rigtige forhandler, som kan hjælpe med rudetoning til bilen? Det har en lang række fordele af anvende film på bilens ruder, andet end at det giver bilen et eksklusivt look. Der er flere varianter med anderledes grader af toning.

En af de mange fordele er, at rudetoning beskytter passagererne i bilen mod solens infrarøde stråler og mod UV-stråler. Det giver en større sikkerhed overfor solen, mens man kører.

Toning til ruderne giver også en køligere temperatur i bilen. Solfilm blokerer noget af den varme der kommer fra solen. Det gør rejsen mere behagelig for bagsæde passagerne og hunden i bagagerummet. Du slipper for solskærme m. sugekopper.

.

Rudetoning der giver en mere behagelig køretur

I Danmark er rudetoning lovligt på de bagerste af bilens ruder. Det er inklusiv det bagerste ved dit bagagerum. Det er dog ikke lovligt med de forreste. Det hjælper dog stadig på bilens generelle temperatur, når der er solfilm på de bagerste.

Så ønsker du at minimere lysindfaldet i bilen? Du kan selv bestemme graden af toningen. Her sænker du lys niveauet og mindsker samtidig indkig i bilen.

Sign Service Solfilms forhandlere har mange års erfaring og stor faglighed som montører af rudetoning til vinduer. Indenfor deres område er vores forhandlere er specialister. Der er styr på alt fra montering til rådgivning. I vores kartotek af forhandlere er der bred geografi. De findes på Sjælland, Fyn og i hele Jylland – fra Århus til Skagen. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette.

Leder du efter en forhandler af 3M solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75 89 92 00 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!