Sikkerhedsfilm

3M Sikkerhedsfilm

To forhold gør sig gældende ved langt de fleste indbrud: Er tyven effektiv, varer et indbrud mindre end 10 minutter. Og vinduerne er for mange tyves vedkommende den mest benyttede adgangsvej.

Kan du sikre vinduerne bedre, vil det stjæle kostbar tid fra tyven, der ofte vil være tilbøjelig til at finde et andet mål, hvis det tager for lang tid at komme ind.

Montering af 3M sikkerhedsfilm er en rigtig god løsning, da det i betydelig grad øger brudstyrken på eksisterende vinduesglas. Filmen giver en brudstyrke, der svarer til egentligt sikkerhedsglas, men der er også andre fordele. Skulle tyven tage sig god tid og til sidst lykkes med at slå vinduet i stykker, medvirker sikkerhedsfilmen til, at der ikke bliver spredt glasstumper over et større areal.

Den transparente film kan ikke ses efter montering og forhindrer ikke lyset i at komme ind. Og vælger du at montere sikkerhedsfilmen udvendigt på vinduet, kan du endda sikre det mod især ridser og graffiti.

En yderligere fordel er, at sikkerhedsfilmen blokerer 99% af UV-strålerne. Det betyder, at den – selvom det naturligvis er sikkerhedsaspektet, der er det primære – beskytter mennesker mod UV-stråling og forhindrer møbler og interiør i at falme.

I virksomheder sikrer filmen ikke alene mod indbrud. Her kan det desuden handle om sikring mod eksempelvis hærværk, naturkatastrofer og trykpåvirkning i forbindelse med eksplosioner.

Ifølge F&P, der er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber, sker der omkring 40 indbrud i private hjem hver eneste dag året rundt, så det giver bestemt mening at sikre sig. At det er store værdier, der går tabt, ses tydeligt af, at der på årsplan bliver udbetalt cirka 350 mio. kr. i erstatning for private indbrud.

3M sikkerhedsfilm monteret på 8 mm enkeltlagsglas.

3M sikkerhedsfilmfilm med få ord:

Reducerer fare i forbindelse med knust glas efter naturkatastrofer, hærværk og andre voldsomme hændelser

Effektiv opgradering af eksisterende glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne for bygningen

Blokerer 99% af UV-strålerne og forhindrer dermed at interiør falmer

Beskytter mod graffiti, hærværk, ridser

Øger sikkerheden og giver ekstra beskyttelse mod tyveri efter indtrængning gennem smadrede vinduer