3M solfilm – Markedets bedste løsning

Vil du forbedre inde miljøet på kontoret eller i hjemmet? Overvejer du 3M solfilm? Der er en række fordele ved at vælge solfilm til ruder og vinduer. Det kan anvendes til flere glas- og rude-varianter.

3M solfilm kan monteres på indvendig side på 1 lags vinduer, samt 2 lags ruder uden en coating. 3M vinduesfilm kan også monteres udvendigt på 2- og 3-lags ruder med coating. 3M solfilm er i godt selskab blandt markedets bedste, både funktion og æstetik er i top. De passer til ældre og nye ruder.

Fordele ved 3M solfilm

3M er lavet til at hjælpe med at reducere varme indfald. Det er specielt når filmen er monteret på rudens yderside. Her kan man se og mærke en stor ændring. Solfilm kan anvendes på til bygninger og til bil.

En reducering i varmeindfald giver en forbedring af indeklima. Ved brug på vinduer til kontor kan det samtidig øge effektivitet. Varme er en påvirkende faktor på kontoret og kan virke generende for de ansatte.

Der er flere fordele ved solfilm fra 3M. Udover at være varmereducerende, er filmen også med til at skære ned på det genskær solen giver. En stor del af solens UV-stråler reflekteres pludseligt væk, hvilket forebygger falmning af trægulve og møbler.

Det hjælper også økonomisk. Det er en attraktiv løsning, hvis man bruger energi i form af klimaanlæg på daglig basis. Her vil du kunne spare på elregningen i de varme måneder og give dig en grønnere profil.

Leder du efter en forhandler af 3M solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75899200 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!