3M sikkerhedsfilm – der lever op til sikkerhedsstandarderne

Når det handler om sikkerhed i hjemmet, skal man helst ikke gå ned på noget. Et element mange glemmer er de vinduer, ruder og døre der er overalt i vores hjem. Når du leder efter sikkerhedsfilm til vinduer, er det vigtigt med god kvalitet. 3M sikkerhedsfilm giver en ekstra beskyttelse der hvor du har brug for det.

 Den sikkerhedsfolie der bliver lagt på vinduer, er designet til at beskytte både dig og dine ting mod ødelagt glas. Glasset skal leve op til en vis sikkerhedsstandard. Film til glas er en effektiv og billig metode til at opgradere eksisterende glas. På den måde lever glassene op til bygningens sikkerhedsstandarder. Med 3M sikkerhedsfilm beskytter du også glas og ruder mod hærværk i form af graffiti og ridser.

 Udover at beskytte dig, hvis glasset skulle gå i stykker, er der også mange andre fordele ifm. solfilm. Det beskytter og blokerer UV-stråler. Op mod 99% af alle solens UV-stråler bliver blokeret, hvilket svarer til en SPF-faktor på 1000. Det giver et køligere indeklima om sommeren og det beskytter møbler og gulve mod at falme.

 

3M sikkerhedsfilm fra de bedste forhandlere

Vores forhandlere hos Sign Service Solfilms har mange års erfaring, samt en bred faglighed som montører af sikkerhedsfilm. De har styr på montering, materiale og rådgivning. I vores kartotek af forhandlere er der bred geografi. De findes rundt omkring i hele Danmark. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette af vores samarbejdspartnere.

Leder du efter en forhandler af 3M sikkerhedsfilm eller solfilm? Vil du høre mere om produkt og service, står vi klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Ønsker du et uforpligtende tilbud til en god pris, kan du kontakte os på tlf.: 75899200 eller på  Sign Service Solfilm eller på mail: info@sign-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!