FlexInEx

FelxInEx logo

FlexInEx – totalleverandør af skilteløsninger

Skilteløsninger, der kommunikerer dit budskab

Har du et budskab, du vil have ud i verden? Og søger du en virksomhed, der producerer skilte i Aalborg?

FlexInEx er en moderne, dansk virksomhed med speciale i design af en lang række skilteløsninger, digitale skilte og Wayfinding. Fra vores kontor i Aalborg udvikler, designer og fremstiller vi designprodukter, der er med til at forme vores kunders visuelle identitet – fysiske og iøjnefaldende løsninger, der gør kundens navn, logo eller budskab synligt i mængden. Hos FlexInEx har vi altid fokus på design, kvalitet og funktionalitet, og vi stræber efter at kunne tilbyde en bred vifte af skilteprodukter. Derfor samarbejder vi med et nøje udvalgt netværk af kreative kræfter, og vores samarbejdspartnere tæller både arkitekter, grafikere og indretningsarkitekter. Og med vores placering på Hattemagervej 8A er vi centralt beliggende, hvis du ønsker at samarbejde med en virksomhed med speciale i skilte, som holder til lokalt i Aalborg.

Alt i skilte – med dit budskab i fokus

Hos FlexInEx bestræber vi os, som producent af skilte i Aalborg, altid på at udvikle, designe og fremstille designprodukter, der på bedst mulig vis former og afspejler kundens visuelle identitet – og som ikke mindst tager hensyn til omgivelserne og deres indflydelse på det visuelle indtryk. Det sikrer, at lige netop dit budskab står skarpt, når du vælger os som din foretrukne producent af skilte i Aalborg og omegn. Vi er totalleverandør af alt fra facadeskilte, indendørsskilte, postkassesystemer og dekorationer til digitale informationsløsninger, Smart Poster Displays og Wayshowing Services.

Skræddersyede skilteløsninger

Hos FlexInEx designer vi skræddersyede og kundespecifikke skilteløsninger til alt fra private virksomheder og boligselskaber til institutioner og offentlige instanser. Alle kunder er dog altid sikret den samme professionelle service og en målrettet totalløsning, der matcher deres krav – uanset om de har brug for fysiske skilteløsninger, digitale skilte, Wayshowing Services, LED SmartPoster-løsninger eller noget helt femte. Vi har stor erfaring med at skabe unikke skilteløsninger, der tager udgangspunkt i de omkringliggende omgivelser. Som din lokale samarbejdspartner inden for skilte i Aalborg er den enkelte kundes behov omdrejningspunktetet i hver eneste opgave, vi udfører, og du vil altid modtage en unik og skræddersyet løsning, når du overlader ansvaret for dine skilteløsninger i vores hænder. Vores samarbejde med professionelle og kompetente specialister inden for hver deres felt sikrer, at vi altid kan levere en målrettet totalløsning, der imødekommer kundens krav og ønsker, og som på bedste vis formår at omsætte identitet og budskaber til konkrete og fysiske løsninger.

Besøg os her: www.flexinex.dk
Egotag-team
Indehaver: Hans Mørch

FlexInEx ApS

Hattemagervej 8A
DK-9000 Aalborg

Telefon

Telefon :70 87 60 99

Mail